28. lokakuuta 2012

Tilkkupainotteinen viikonloppu.....

alkaa olla lopuillaan. Ja olikin OIKEIN mahtava viikonloppu. Perjantain tilkkukurssi-iltana en nyt saanut paljon valmista, kunhan vain levittelin tavaroita :)

Lauantaina oli mukava päivä aluetapaamisessa Espoossa, ja siellä valmistui yksi hiiri ja pikku enkeli. Ostoksia tuli tietysti tehtyä. Minna Tilkkutarhasta valitsi puolestani nipun kantaita, jotka jaoin puoleksi tilkkuystäväni Alicen kanssa....


   Minnan valitsemista kankaista pitää nyt tehdä kummankin jotakin - meidän haasteprojekti :) Aika rajaa ei nyt ole vielä asetettu projektille. Toiset kankaat valitsin ihan itse ja ajatuksena tehdä joitakin lahjapussukoita.

Aluetapaamisen järjestäneellä killalla oli tietysti kirppispöytä, josta löytyi pari pientä pussukkaa...

 
Sain lahjaksi tarvikepaketin tillkkuystävältä Arjalta, ja nyt pitää yrittää väsätä sellainen "Macaron Coin Purse" minunkin :) Toivottavasti onnistuu.
 
Tänään oli taas tilkkukurssipäivä, ja sain sitten ommeltua peräti kolme blokkia valmiiksi.....
 
 
Blokkimalli löytyy Quiltville'n sivuilta nimeltä Boxy Stars. Halusin kokeilla tätä mallia juuri punasävyisistä kankaista, ja korostaen tähteä valitsemalla tummempia kankaita "tähdeksi". Blokki on aika iso, ja yhteen peittoon ei tarvitse tehdä kovinkaan monta - etu sekin :)
 
Nyt seuraa viikonlopun ikävin vaihe.Tilkkukassien purku omille paikoilleen. No, pian alkaa vaalivalvojaiset, ja sitähän voi seurata toisella korvalla tavaroita järjestellessä. Tai sitten aloitan sen macaron kolikkokukkaron........ Maritta
 
 

1 kommentti:

Marle kirjoitti...

Mielenkiintoisia kankaita. Tuleekohan haasteprojektista jotain jouluista? Tuo tähtimallinen blokki on houkuttava ja juuri punasävyisenä.