2. joulukuuta 2012

Pikkujoulujuhlat....

- ensimmäiset - ovat nyt takana, ja onnistuivat hienosti. Ruoka maistui hyvälle, seura oli mukavaa, ja pääsin lumimyräkästä huolimatta mennen tullen hienosti kotiin omalla autolla. Tuuli oli kyllä sen verran voimakasta, että piti ihan kaksi käsin pitää ratista kiinni.

Pikkujoulujuhlissa julistimme työpaikan joulukisan alkaneeksi. Viime vuonna oli "paras lumihiutale"-kisa, ja tänä vuonna teemme sitten joulukoristekisaan koristeita kierrätysmateriaaleista. Minä väsäsin tänään ensimmäisen adventin kunniaksi koristeen pyelostomiakatetrin suojaputkesta himmelitekniikalla tämän......

 
Haluan kyllä kokeilla yhtä toistakin ideaa, joka on muhinut jonkin aikaa mielessä :) Siihen liittyy säilykepurkki, ja niitä tyhjenee töissä tiuhaan tahtiin, kun yks´sun´toinen työ tonnikala tai ananaspurkkeja päivittäin :)
 
Jokin tilkkukoristekin olisi kiva väsätä, mutta katsotaan kuinka muulta "tonttuilulta" ennätän. Meidän oma  kuusi on tänä vuonna parvekkeella, koska elli koira ei varmaankaan anna kuusen olla koristeineen rauhassa.
 
Mukavaa itsenäisyyspäivän odotusta.................Maritta

1 kommentti:

Marle kirjoitti...

Hmm, aika erilainen koriste. Punainen lanka on oikein hyvä valinta rakennusmateriaalliksi, tuo väriä työhön. Teettekö niitä vain työpaikan roskista? Odotan innolla peltipurkkikoristetta. Nostin juuri tänään omat kierrätykseen vietävät pienmetallit esiin huomista vientiä varten. Nyt taidan laittaa ne takaisin, että on sitten materiaalia jos innostun kokeilemaan!