30. heinäkuuta 2012

Nyt olen haasteellisen.....

tehtävän edessä. Pitäisi tehdä miehelle pussukka lahjaksi - yksi "kesälapsista" töissä on mies. Valitsin nämä materiaalit........


Vihreän värin valitsin pienen piirilevysammakkon mukaan, jonka olen jo ostanut lahjaksi pussukan sisälle :) Ja pinnasta pitäisi tehdä jotenkin "miehistä". Ajattelin kokeilla vähän nauhaompelua.....


jota tein ensin näin päin, ja sitten vielä toisin päin........Nyt sitten vielä tikkaus ja vetoketju pussukkaan :) Ensi kuitenkin ompelulankakauppaan - ei taida olla vetoketjuakaan juuri sopivan väristä.

Jotain-valmista-joka-kuukausi heinäkuun projekti on vielä vaiheessa, mutta onhan minulla vielä yksi päivä aikaa :) Nyt teen kyllä tosi helpon keskeneräisen työn loppuun eli kiinnitän käsin yhden vetoketjun muuten valmiiseen pussukkaan.

Huomenna toivottavasti vähemmän hikinen työpäivä kuin tänään, että jaksan illalla mennä näyttelyn avajaisiin. Odotan mielenkiinnolla Kaiju Haanpään "Ennen ja nyt -tekstiilikollaaseja " näyttelyn näkemistä. Näyttely on auki 1.8 - 2.9. 2012 ja paikka löytyy täältä.

Vähemmän helteistä huomista toivoen, Maritta

   

1 kommentti:

Irma kirjoitti...

Kiva haaste sulla, uskon kyllä että onnistut siinä:)
Taas olet tuonut esiin mielenkiintoisen kokeilun....kun vaan ehtis...:)