27. heinäkuuta 2012

Siirryn tänne kirjoittelemaan.....

Blokkisiskojen tilkkublogia - ainakin omalta osaltani kunnes Vuodatus toimii taas kunnolla.

Siis mitä on tapahtunut heinäkuussa tilkkuelämässäni?!?!? No ei kovin paljon, sillä lomalta paluun jälkeen olen vain tehnyt töitä. Viimeisllä lomaviikolla innostuin ompelemaan punaista tilkkupintaa Tilkunviilaajan blokkimallin mukaisesti helppo tilkkublokki oli juuri tarpeeksi helppo kesäblokiksi :) 
Muutin vähän mittoja minulle sopivammaksi......


Ja tein pelkästään ylläolevan kuvan mukaisia paloja. Halusin päästä eroon punaisista peruskankaista, ja jämälaatikon valmiiksi leikatuista 2"- neliöistä tai suikaleista. Ompelin tälläisen pinnan.....


Nyt peitto on reunan kasaamista vaille. Olen jo kyllä tehnyt kaksi sivua jo valmiiksi, mutta siihen se onkin sitten jäänyt :) Minun piti niin saada pinta käsintikkausvaiheeseen vielä tuolla viimeisellä lomaviikolla. Aika ei vain riittänyt.

No, tämä projekti jatkuu vielä pikapuolin ,kunhan olen ensi ommellut valmiiksi töihin  tilkkulahjoja. Meillä on töissä "kesälapsia" kolme tänä kesänä, ja he tulevat saamaan taas tilkkupussukat lahjaksi kiitoksena kesän ahkeroimisesta. Yksi pussukka on jo valmis, toinen viimeistelyä vaille ja yksi ajatuksena mielessä. Vielä on aikaa pussukoiden valmistamiseen kaksi viikkoa :) Laitan kaikista pussukoista kuvan, kunhan olen ne ensin antanut lahjaksi.

Meidän koiralapsi on kasvanut kovasti ja on ilmeisesti punaisen ystävä....


Elli -koiru kasvaa tilkkuprojektien keskellä ihan kuin vanhempikin koiramme :)

Tuleva viikonloppu menee Jokioisilla valtakunnallista tilkkunäyttelyä valvoessa. Teimme kiltalaisten ja kässäkerholaisten kanssa sinne retken tällä viikolla. IHANIA töitä oli todella paljon, ja itse ainakin sain paljon uusia ideoita. Kiva, kun pääsen vielä katsomaan työt toistamiseen :)

Mukava viikonloppua....... Maritta
                         
             
  

5 kommenttia:

Irma kirjoitti...

Mielenkiintoisen näköinen peitto:) Kiva kun laitoit koirakuvan, sitä olenkin jo vähän odotellut:)

Tilkku & Tilkku kirjoitti...

Iloisen punainen peitto ja Elli on suloinen kaunotar.

Soile Kivinen kirjoitti...

Toimiva blokki, tilkkupinta näyttää kauniilta ja modernilta.

Tilkunviilaaja kirjoitti...

Olipa kiva nähdä, että olit kokeillut helppoa tilkkublokkia ja tehnyt siitä näin erilaisen näköisen pinnan!

Marjo kirjoitti...

Hörppy Hertta lähettää siskolle terveisiä! :)