9. joulukuuta 2012

2.adventti jo menossa....

ja joulu vain lähenee. Taas on sellainen tunne, että en kerkiä nyt tähän "junaan" ollenkaan :)

Huomenna töissä väsätään "kuusi" osastomme joulukoristekisaa varten. Kisaa ajattelen taittelin aamulla yhden origamipaperitähden - ihan perusjuttu, mutta tein sen nyt tällä kertaa paperikeräykseen menevästä ruotsinkielisestä vihkosesta......

 
valitsin tarkoituksella juuri ruotsinkielisen vihkosen, sillä Nummi-Pusula liittyy vuoden vaihteessa Lohjaan, ja meistäkin tulee siten kaksikielinen pitäjä. Töissä Lohjalla joutuu päivittäin puhumaan takerrellen ruotsia - voin vakuuttaa, että se ei ole minun vahvuuksiani :) Vielä yksi koriste säilyketölkin pohjasta, ja sitten pitää lopettaa :))
 
Paljon en ole ennättänyt tekemään mitään ompelukoneella, mutta käsin olen väsännyt vähän heijastimia......
 
 
ilman salamaa otetusta kuvasta näkyy paremmin itse materiaalit....
 
 
Kiltalaiset ja kässäkerholaiset saavat kukin "tarvikepakkauksen" oman heijastimen tekemiseen ensi viikon pikkujoulujuhlissa tiistaina. Olen kyllä leikannut heille vähän isommat pohjapalat villakankaasta, jotta kukin pääsee paremmin koristelemaan oman heijastimensa villalankakirjonnan pistoilla. Niitähän olemme harjoitelleet kässäkerhossa marraskuussa :) Minun oma työni on vielä ihan alkataipaleella - täytyy tehdä se vaikka valmiiksi tammikuussa, kun on kässäkerhon teemana keskeneräiset käsityöt. Nämä ylläolevat heijastimet on koristeltu pienillä helmillä, ja ne menevät lahjaksi töihin osastomme lääkäreille ensi viikolla glögijuhlissa.
 
Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille..........Maritta
 
 

3 kommenttia:

Marle kirjoitti...

Korea tähti ruotsalaisten vihkosta syntyi. Heijastimia minäkin eilisilllan väkersin.

Tilkkureppu kirjoitti...

Kiva tuo paperitähti!
Heijastimet ovat hyvä juttu, tulee huomatuksi!

Irma kirjoitti...

Onpas kivoja hijastimia:)