30. elokuuta 2012

Edellisen.....

postauksen kommenteissa Tiinatei  Tilkkutieltä kysyi, mitä tehdään tiikeriteipillä. Teippi on hyvä apulainen, jos halutaan tehdä tasaista tikkausta. Teipin viivoituksen mukaan pistellään tasaista pistoa......
  
 
pistelin mallikuvaan pistoja DMC-merkkauslangalla, jotta ne näkyisivät paremmin :) Tiikeriteippi on varsin kätevää, mutta aika hintavaa, joten en ole itse sitä juuri käyttänyt. Voisin ajatella, että voisin käyttää nyt tätä rullaa esim. sashiko-tikkauksen apuna saadakseni mahdollisimman tasaista jälkeä.
 
Toissa iltana tv:n ääressä katselin vanhoja tilkkulehtiä. Yhdestä lokakuu 10/2002 "American Patchwork & Quilting, 16 fun fall ideas" - lehdestä löysin kauniin tilkkupeiton.....
 
 
Tosi helppo blokkimalli, mutta kaunis lopputulos. Mitenkähän en ole huomannut tätä mallia aikaisemmin :))
 
 
Olen saanut tunnustuksen, josta olen suunnattoman iloinen :) Iso kiitos Irmalle Tilkuista Totta -blogin pitäjälle.
 
Irma on jakanut tunnustuksen myös muille innokkaille tilkkuilijoille - juuri samoille, joille minäkin haluaisin antaa saman tunnustuksen :) Blogimaailmassa on monta mukavaa blogia, ja päivät kuluisivat vain nettiä selaillessa- ideoita ja kauniita töitä riittää toteutettavaksi. Onneksi useimmat blogin pitäjät haluavat jakaa ideoitaan, ja siitä ISO kiitos heille!!!
 
Maritta
 

3 kommenttia:

Tiinatei kirjoitti...

Kiitos tiikeroteippivastauksesta! Blogeissa vieraillessa vain viisaus kasvaa :D

Salme kirjoitti...

wEi ole jännä, että miten eri asioita huomaa eri kerroilla, kun lehtiä selaa useammin...

Salme taas kirjoitti...

Pöh! toi minun kommentti meni ihan persiilleen, kun yritin epätoivoisewsti saada selvää, mitä pitää kirjoittaa todistaakseni, etten ole robotti ;) Kirjoitin näköjään kommenttini päälle osan merkeistä.

Siis: Eikö ole jännä, että ...