12. syyskuuta 2012

Eilen oli sekä kiltailta....

että kässäkerho. Ja paikalla oli peräti 16 naista :) Erittäin mukavaa !!!!!!! Osa teki kässäkerhon teemakuukauden nipsuvirkkaamista, osa teki kahvipussien jatkojalostusta, joku selaili vanhoja japanilaisia tilkkulehtiä inspiraation hakuun ja osa vaihtoi kuuden tuuman kankaanpaloja.

Parilla pöydällä oli myös kankaita, jotka oli saatu lahjoituksina,
ja ne huusivat pelastusta! Minä pelastin parit palat.......
                    
 
Kankaat vaikuttivat itsevärjätyiltä, mutta en voi olla ihan varma siitä. Tunnistaako joku kuosin - onko tehdastekosta vai ei ?!?!  Jokatapauksessa ne menevät ensi pesukoneeseen, silitysraudan alle ja sitten mietintähautomoon.Palat eivät ole kovin isot, mutta jotakin kivaa näistä pitää saada valmiiksi :)
Pelastin myös perus- musta-valko-ruudullista kangasta, joka käy oikein hyvin TyHy-pussukoihin.
 
Viime viikolla poikkesin pitkästä aikaa lehtipisteeseen marketissa,
ja sorruin ostamaan yhden lehden....
 
 
Kannen työ on kaunis, mutta se ei niinkään ihan koko työnä innosta minua. Osia voisin kuvitella tekeväni joskus. Lehden sisällä on malli peitosta, missä on keskellä merkattuja kuvioita. Niistä osa sopii hienosti ensi kuussa kässäkerhon teemaan, joka on villalankakirjonta. Ja niinpä lehti oli ostettava. Nyt, kun vielä löytäisi sen ison palan villakangasta varastojemmoista :))
 
Tänään minulla on vapaapäivä, mutta en osaa oikein aloittaa tekemään mitään. Pitää varmasti ensi siivota ompelukonenurkkauksen kaaos, jotta saa ajatuksia selkeämmäksi....... Maritta
 
 
                     

2 kommenttia:

Irma kirjoitti...

Mulla on myös tuo lehti. Kivoja kuvia mutta mikään ei erityisemmin innostanut:)

Tiinatei kirjoitti...

Voi miten kauniita kankaita!