8. syyskuuta 2012

Tänä aamuna lähdin....

aamuvuoroon, ja minun piti puhdistaa etuikkuna tiukasta jäästä :) Muistin vielä viime talvesta kuinka se tapahtuu, joten dementia ei ole vielä iskenyt siihen aivolohkoon. Vaikka syksy tekee tuloaan, sain valmiiksi "kesäkukkasen" kylätalon puuhun....

 
tekemämme matonkude/neulevyöt eivät vielä erotu kovin hyvin puista, kun on vielä niin vihreää. Toivottavasti talvella ne erottuvat paremmin - minun on ainakin niin punainen, että luulisin sen näkyvän kauas :)
 
Tämä viikko on tosiaan mennyt vain töitä tehdessä tai koiria ulkoiluttaessa. Ulkoilma on ainakin täyttänyt happivarastojani talvea varten. Ja toivottavasti kuntokin on kasvanut taas tällä viikolla. Ensi viikollakin sama kuntoilu jatkuu miehen ollessa työreissussa toisenkin viikon.
 
Koska en ole voinut ommella tällä viikolla, olen miettinyt "mahdotonta" tehtävää. Viime keväänä Hiiden opiston tilkkukurssin opettaja Satu antoi jokaiselle kurssilaiselle palan kangasta , 5" x 5". Leikkimielisesti päätimme tehdä tuosta palasta jonkin tilkkutyön kesän aikana ennen syksyn kurssin alkua........
 
 
Kangas on mielestäni tosi kaunis, ja en millään raski leikata sitä :)Sen voisi leikata kulmasta kulmaan saaden joko 2 isoa tai neljä pienempää kolmioita. Tai siitä saisi neljä neliötä, suorakaiteita tai sen voisi jättää leikkaamatta ja ommella palalle reunakaitaleita. Mitä ihmettä voisin tehdä tästä yhdestä palasta?!?!? En ainakaan peittoa tai kassi, mutta pussukka voisi tulla - ainakin pieni.
 
Maritta

1 kommentti:

Soile Kivinen kirjoitti...

Meilläkin on Lohjalla paljon koivuja, jotka kaipaavat talveksi kukkasia ympärilleen. Täytynee kokeilla, muistuttaisivat pakkasen keskellä tulevasta kesästä!