16. syyskuuta 2012

Tämä on varmasti....

pienin jotain-valmista-joka-kuukausi-työ minkä kukaan tekee :) Alkupalat ovat tässä.....

 
ja lopputulos tässä
 
 
Minulla on monta, monta pientä neulatyynyä, mutta ne ovat aina kadoksissa :) Liekö sitten liian pieniä hukkuakseen aina kangaskasoihin. No, nyt on taas yksi uusi pikkuruinen neulatyyny valmiina. Alkupaloilla taisi olla joku muu tarkoitus alunperin, mutta nyt ne muuttuivat tarpeelliseksi neulatyynyksi.
 
Toinen tämän viikonlopun valmiiksi saamani työ on saksi/rullaleikkurikotelo. Tein sen pitkän harkinnan jälkeen siitä yhdestä lahjaksi saamastani kankaanpalasta. Pohdin pitkään miten hyödyntäisin palan, ja vihdoin raskin leikata sen......
 
 
En ole juuri tätä koriblokkimalli tehnytkään, joten kerta se on ensimmäinenkin :) Valmis pussukka näyttää tältä......
 
 
ja toiselta puolelta aukeaa itse pussukka vetoketjuineen.....
 
 
Nyt on sakset ja leikkuri sievässä pussukassa, kun ensi viikon perjantaina suuntaan Hiiden opiston tilkkukurssille :) Tilkkupinnan olen tikannut käsin tavallisella rullalangalla, koska ei löytynyt juuri sopivan väristä tikkauslankaa. Välivanuna olen käyttänyt kierrätyscollegekangasta. Toisen puolen tikkasin sitten kevyesti koneella ja käytin tukevampaa välivanua, jotta pussukka pysyy hyvin kasassa. Vetoketjun olen ostanut joskus vuonna- 85, joten tulipahan sekin nyt käyttöön :)
 
Maritta
  
 
 
 

1 kommentti:

Tilkkureppu kirjoitti...

Kaunis tuo koripohjapussukka, hyvä idea!